Tag kørekort i Fredericia, Kolding og Vejle

Hvor vil du tage kørekort?

Hvorfor skal du vælge Kaspers Køreskole?

01.

Fokus på den enkelte elev

Vi gør os umage for ikke bare at være hvilken som helst køreskole i Jylland – for dem er der mange af.

Vi giver dig et lærerigt og spændende forløb, og lægger stor vægt på, at du får en god oplevelse af at tage kørekort hos os. Du er med til at bestemme hvornår du kan kører fra gang til gang. Tiderne er typisk fra 8-16.

Ps her er der ingen sure kørelærere:-)

02.

De bedste rammer

I vores køreskole får du undervisning af høj kvalitet, her mangler der ikke noget Vi bruger den nyeste teknologi. Du sidder behageligt og kan følge med på storskærmen. Jeg går meget op i at have en god og personlig kontakt med alle eleverne, og at du får den bedst mulige oplevelse med at tage kørekort. Her er ingen computer undervisning

03.

Sjov undervisning

Vi er overbevist om, at den bedste måde at lære på er gennem humor og gensidig respekt. Vi har det sjovt, mens vi lærer, men samtidig forventer vi, at vores elever er seriøse, lytter og har lyst til at lære. På den måde skaber vi sammen de bedste rammer for undervisningen.

04.

Første dag på køreskolen

Første dag er både undervisnings- og intro-dag, Her fortæller vi om hvad der kommer til at foregå, så udfylder vi ansøgningen om kørekort. og svarer på alle dine spørgsmål. Her får du også udleveret en lektionsplan, som kommer til at følge dig hele vejen gennem forløbet.

Vil du høre mere?

Send os en besked, så svarer vi hurtigst muligt.

Følg med i hverdagen hos Kaspers Køreskole på Facebook

Lækre lokaler
Høj beståelsesprocent 91 %
Gratis snacks & pizza