Generhverv kørekort i Fredericia

Mistet kørekortet?

Generhverv dit kørekort hos Kaspers Køreskole i Fredericia

Her på siden kan du tilmelde dig kursus for at opretholde eller generhverve dit kørekort enten som en betinget eller ubetinget frakendelse.

Generhverv kørekort

Prisen indeholder 2 timers teorikursus.

  • Incl. afhentning ved alle kørelektioner 
  • Gratis drikkevare
  • Incl. online teori 3 mdr 

Pris: 1400,-

Du kan forvente følgende ekstra udgifter:

Leje af bil til køreprøven incl 1 opvarmningslektion a 45 min

1500,-

Prøvegebyr til Færdselsstyrelsen

1170,- 

Evt ekstralektion 600,-

Evt leje af bil til ny køreprøve incl opvarmningslektion 1500,- 

Betinget frakendelse, til dig der har kørekort og har haft det mere end 3 år:

Start med at se om du har fået “indkaldelse til kontrollerende køreprøve” ellers kan vi ikke komme videre, så må du rykke for den eller vente lidt. Derefter bestiller du tid til pas og kørekortkontoret i din kommune. De hjælper dig med udfylde en P23 ansøgning om kørekort. Når det er gjort så møder du blot op med ansøgningen til kursusstart eller medbringer den efter aftale. Man har 6 mdr til at bestå en køreprøve og der kan være ventetid på prøverne så meld dig til jo før jo bedre. Hvis man dumper enten teori eller køreprøve tager de kørekortet indtil i består. 

Ved en betinget frakendelse til bil, kan man i stedet for at gå op til bil, gennemgå et motorcykelkørekort og bestå en køreprøve til motorcykel, og derved også beholde sit bil kørekort. Det er der nogle der gør. Se priser under motorcykel. Kontakt køreskolen ved interesse. 

Ubetinget frakendelse, til dig der ikke har kørekort længere og førerretten er inddraget: 

Start med at finde din domsafsigelse den kan du se på hvornår fra du må generhverve, du må komme op til en teoriprøve en måned før og til køreprøve på dagen for udløb. Derefter bestiller du tid til pas og kørekortkontoret på borgerservice i din kommune. Du skal medbringe et pasfoto eller få taget et dernede. Borgerservice hjælper dig med udfylde en P23 ansøgning om kørekort og sender den ind til Færdselsstyrelsen for godkendelse. Der kan være en behandlingstid på 2 mdr. Når det er gjort så møder du blot op med ansøgningen til kursusstart eller medbringer den senere efter aftale.

Bemærk hvis der har været alkohol eller andre euforiserende stoffer indblandet, skal der tages et ANT kursus (alkohol, narko og trafik) inden der kan bestille en teoriprøve. Der er region der tilbyder kursusforløbet og i skal selv tilmelde jer det tager cirka 4 uger. I kan godt starte ved mig uden beviset.

Særlig køreundervisning til dig der har ikke har haft kørekort i mere end 3 år:

Hvis du har fået kørselsforbud skal du gennemgå 8 teorilektion og 8 kørelektioner i en skolevogn. Derefter skal du som alle andre bestå en teori og køreprøve. Du må ikke køre bil og kørekortet skal afleveres. 

Start med at finde din domsafsigelse der kan du se på hvad du skal gøre med dit kørekort som skal afleveres. Derefter bestiller du tid til pas og kørekortkontoret på borgerservice i din kommune. Du skal medbringe et pasfoto eller få taget et dernede. Borgerservice hjælper dig med udfylde en P23 ansøgning om kørekort og sender den ind til Færdselsstyrelsen for godkendelse. Der kan være en behandlingstid på 2 mdr. Når det er gjort så møder du blot op med ansøgningen til kursusstart eller medbringer den senere efter aftale.

Du må komme op til en teoriprøve en måned før og til køreprøve på dagen for udløb og når alle dine lektioner er gennemført. 

Særlig køreundervisning

Til dig der har haft kørekort i mindre end 3 år og har fået kørselsforbud

  • 8 teori lektioner

  • 8 kørelektioner

  • Incl afhentning ved alle kørelektioner 

  • Pizza sidste teori 

  • Gratis drikkevare

Pris: 5800,-

Du kan forvente følgende ekstra udgifter:

Leje af bil til køreprøven 998,- 

Prøvegebyr til Færdselsstyrelsen 1170,- 

Evt. Leje af bil til ny køreprøve 998,- 

Tilmeld dig generhverv i Fredericia