Kaspers Køreskole - Fredericia, Vejle & Kolding

Om Kaspers Køreskole

Se vores lækre lokaler i Fredericia

Køreskolen ejes og drives af Kasper Jensen, som før han blev kørelærer, har kørt over en million kilometer på landevejen i bil, bus, lastbil og motorcykel - heriblandt andet som autoredder indenfor vejhjælp - og har derved opnået en solid kørselserfaring.

Kasper Jensen er bosiddende i Fredericia, med det nyeste og største moderne teorilokale, lige i hjertet af Fredericia og nu i Vejle og kolding, tæt ved centrum og Banegården.

Kaspers køreskole er en køreskole som følger med tiden, så du altid er sikret de sidste nye undervisningsmetoder og den korrekte viden om lovgivning og færdselsregler.

Her tilbydes kvalificeret og personlig teori- og køreundervisning, og der lægges vægt på at skabe optimale rammer for læring, så du får de bedst mulige betingelser for at komme igennem teori- og køreprøven. Her bliver du ikke bare sat foran en computer og overladt til dig selv.

Hos mig er der altid gratis sodavand, popcorn, snacks, kaffe og te , så du kan holde dig frisk.

I teoriundervisningen er der plads til at spørgsmål og diskussion, som vægtes højt. Det er et klart mål, at hver enkelt elev via min undervisning bliver en god og ansvarsbevidst bilist. Det betyder også, at gennem den praktiske undervisning, bliver klædt rigtig godt på, til sin køreprøve.

Mød teamet!

Kasper

Særlig godkendt kørelærer til alle kategorier

Jeg er 39 år, det er mig der ejer køreskolen – bor i Fredericia, lige ved køreskolen, med mine 2 børn hveranden uge. Og så er jeg skide sjov! 🙂 Mojne

Simone

Særlig godkendt kørelærer til bil

Jeg hedder simone, jeg bor i Børkop.  – Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog, hvor jeg har arbejdet med anbragte børn og unge. Iøvrigt er jeg sjovere end Kasper:-)

Romeo

Kørelærer til bil

Hej – Jeg hedder Romeo, jeg er super glad for at være kørelærer ved Kasper, før var jeg tolk i militæret. Jeg underviser både på dansk og arabisk – bor til dagligt i kolding. Glæder mig til at køre med jer, vi skal nok få det sjovt! Ses

Irene

Kontorassistent

Hej – Jeg hedder Irene, elsker at køre motorcykel – bor i Fredericia og det er mig der holder styr på tropperne i køreskolen – Skriv til mig hvis jeg kan hjælpe. 

Daniel

Kørelærer til bil

Hej – Mit navn er Daniel, jeg er fra nordfyn, Bogense. I ved den lille ø på vej til Sjælland:-) Er uddannet ved kasper, før jeg blev kørelærer arbejdede jeg på et bosted for unge med psykiske problemer. Jeg elsker mit arbejde som kørelærer. Vi ses duuuu… 

Anders Sondrup

Kørelærer til alle kategorier

Hej mit navn er Anders – Jeg er hjælpekørelærer ved Kasper, hvor jeg mest står for trailer eleverne og mc – til dagligt arbejder jeg på køreteknisk anlæg. Vi ses 

Tanja Phil

Kørelærer til Bil

Hej – Jeg hedder Tanja, jeg har været kørelærer i 16 år som selvstændig og arbejder nu ved Kasper hvor jeg tager mig af økonomi samt undervisning af engelsksprogede og elever med udfordringer som adhd, autisme osv. Vi ses snart

Rabip El-soussi

Kørelærer og Førstehjælpsinstruktør

Hej venner – Jeg har været kørelærer og førstehjælpsinstruktør siden 2017 så i kommer nok til at møde mig allesammen. Jeg er også mc kørelærer så der ser i mig også – Vi ses 

Book plads på Sydjyllands mest underholdende, lærerige og ansvarsbevidste køreskole